Bekendmaking 2x 25 miljoen tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest

31/12/2008 09:52

Staatsloterij

Bekendmaking 2x 25 miljoen tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest

Oud & Nieuw spektakel op de Dam in Amsterdam

Den Haag, 31 december 2008 - De Staatsloterij sluit vanavond op 31 december 2008 in Amsterdam het jaar groots af met een spectaculair Oudejaarsfeest op de Dam. Topacts van eigen bodem als Anouk, Blof, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Candy Dulfer treden live op vanaf 22.30 uur . Vanaf dat moment begint het gezamenlijke aftellen naar het jaar 2009 dat op een heel bijzondere manier in beeld wordt gebracht.

Verspreid door het centrum van Amsterdam kan men op LED schermen dit spektakel volgen. De festiviteiten op de Dam zijn ook te volgen op televisie: Tooske Ragas presenteert een feestelijke live-uitzending op SBS 6 vanaf 22.30 uur. Tijdens deze uitzending worden ook de winnende lotnummers van de Oudejaarstrekking 2008 bekendgemaakt.

Met het Staatsloterij Oudejaarsfeest heeft Nederland eindelijk ook een nationaal aftelmoment zoals dat in andere wereldsteden als Sydney, Londen en New York al jaren wordt gevierd. Het visuele spektakel op de Dam zal de hele wereld overgaan en te zien zijn in meer dan 50 landen. De Staatsloterij organiseert de nationale Oud & Nieuw viering in samenwerking met de gemeente Amsterdam.


-EINDE BERICHT





http://staatsloterij.nl