Gemeente Teylingen


Openbare verlichting Kwekersweg

31 december 2008

De openbare verlichting rondom de Kwekersweg in Sassenheim is diverse malen uitgevallen, voor de kerst al en ook op Oudejaarsdag weer. De NUON is verantwoordelijk voor de reparatie van de ondergrondse leidingen. De gemeente heeft daar geen zeggenschap in en mag ook geen reparaties uitvoeren.

Wij hebben opnieuw contact opgenomen met de NUON over deze situatie. Zij hebben ons verzekerd dat er op Oudejaarsdag nog een monteur heen gaat om de situatie te bekijken.

Wij betreuren het dat wij niets meer kunnen doen dan bellen en aandringen op reparatie. Daar bent u op dit moment echter niet mee geholpen. Voor u is het belangrijk dat de verlichting werkt.

Wij hebben van de NUON de verzekering gekregen dat het nummer 0800 - 9009 dag en nacht bereikbaar is voor klachten over het uitvallen van de openbare verlichting. Wij gaan er vanuit dat de monteur op Oudejaarsdag de storing oplost.

Helaas kunnen wij de problemen niet voor u oplossen, maar wij hopen dat u voldoende bent geïnformeerd over de rol van de gemeente hierin.