Politie Gelderland-Zuid

Dronken mannen zorgen voor overlast

Tiel, Nijmegen, 31-12-2008 o Dinsdagmiddag hield de politie in Tiel een 53-jarige Utrechtenaar en in Nijmegen een 62-jarige man uit deze plaats aan. Beiden werden aangehouden voor openbaar dronkenschap en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.

Rond 15.30 uur kreeg de politie een melding dat de 53-jarige op de Vurenlaan in Tiel voor overlast zorgde. Passanten hadden de man aangesproken, maar hier trok hij zich niets van aan. Ter plaatse troffen de agenten de Utrechtenaar aan. Hij zorgde voor overlast bij omwonenden en kon zich niet identificeren. Hierop werd de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij is ter ontnuchtering ingesloten.

Omstreeks 16.30 uur meldde een getuige dat op de Vossendijk in Nijmegen een man lag. Agenten gingen een kijkje nemen. De man, naar later bleek de 62-jarige Nijmegenaar, was zo dronken dat hij nauwelijks aanspreekbaar was en niet op zijn benen kon blijven staan. Tevens kon de man geen identiteitsbewijs tonen. Daarop werd de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. (10)

Laatst gewijzigd 31-12-2008 13:09 | © Regio Gelderland-Zuid |