Gemeente Scheemda


Standplaatsen tijdens de Oldambtrit
winter Termunterzijldiep.jpg

Indien de Oldambtrit dit winterseizoen zal plaatsvinden, dan is een goede verdeling van de standplaatsen t.b.v. de verkoop van eet- en drinkwaren noodzakelijk. Daarom verzoeken wij alle plaatselijke verenigingen en stichtingen zich nu alvast aan te melden, zodat wij weten wie er een standplaats tijdens de Oldambtrit wenst.

In samenwerking met de organiserende instantie en de Regiopolitie zijn indertijd plaatsen vastgesteld, waar verkoop van producten is toege­ staan. Een overzicht hiervan vindt u hieronder weergegeven. Voor andere plaatsen wordt in principe geen vergunning afgegeven.

Op grond van de legesverordening dient u voor de vergunning een bedrag te betalen van 4,85 (tarief 2008). Daarnaast zal een nog nader te bepalen bijdrage in rekening worden gebracht, die aan de organiserende instantie ten goede komt, omdat deze veel kosten maakt om één en ander te regelen en in goede banen te leiden.

Dit bedrag zal, nadat de Oldambtrit is verreden, door de gemeente bij u in rekening worden gebracht.

De Oldambtrit omvat twee dagen. Als er een Oldambtrit plaatsvindt, betekent het dat de wedstrijdtocht op dag 1 wordt verreden en de toertocht op dag 2. De eerste keer als wedstrijdtocht en de tweede keer als toertocht. Op beide data mag u uw standplaats innemen.

Aan de standplaatsen zijn speciale voorschriften verbonden De voorschriften, die aan de standplaatsvergunning worden gegeven, zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Overzicht standplaatsen:


1.Vredenhovenplein Scheemda (5x);


2. finish


3.Scheemderzwaag (1x);


4.Molen "De Dellen" (2x);


5.Nieuw Scheemda speelweide (4x);


6.'t Waar tussen brug en gemaal (2x);


7.Nieuwolda bij Hoofdweg-West 28 (2x);


8. Nieuwe Kanaal bij gemaal de "Oude Geut" (2x);


9. Midwolda bij keerpunt (2x);


10. Nieuwolda parkeerterrein BK Bosmaplein (4x);


11. Nieuwolda parkeerterrein t.o. dorpshuis 't Trefpunt (4x);


12.Nieuwolda Scheve Klap (2x).

Speciale aanmeldingsformulieren zijn bij de gemeente Scheemda verkrijgbaar(afdeling Bedrijfsvoering, taakveld ABJZ).