Gemeente Tiel


Topacts Nieuwjaarsparty Twentietoe

Tielse jongeren kunnen in Twentietoe aan de Beethovenstraat het nieuwe jaar goed beginnen met niemand minder dan The Partysquad. Deze topact, onder andere bekend van de recente hits Stuk en Drop Down, betreedt om 23.45 uur het podium, zodat de feestgangers samen met The Partysquad het nieuwe jaar in kunnen luiden. Vanaf 23.00 uur gaan de deuren open en zorgt de internationaal bekende DJ Marc Benjamin er voor dat iedereen al in de juiste stemming komt. Marc Benjamin treedt regelmatig op in de grote discotheken in Nederland, maar was deze zomer ook te zien in Griekenland, Turkije en Spanje.

Door deze toppers direct aan het begin van de avond te programmeren gaat de organisatie ervan uit dat het feest onder de naam NYE@22 al vanaf het begin voor een vol Twentietoe garant zal staan.

Bezoekers moeten in ieder geval zorgen dat zij om 01.00 uur binnen zijn, want dan sluiten de deuren en wordt niemand meer toegelaten. Maar het feest gaat onverminderd door. Daar zorgt het Tielse DJ-talent GFREAXX wel voor. Hij treedt twee keer een uur op, waarvan één keer samen met een ander Tiels talent, Justin S. Tussendoor staat Yasmin Le Bon geprogrammeerd. Zij trad al op in Londen, Hong Kong en Indonesië, maar komt deze nacht graag terug naar haar geboorteplaats Tiel. De party wordt spectaculair afgesloten door Willie Wartaal, de voorman van De Jeugd van Tegenwoordig. Deze rapper heeft zijn sporen ook al ruimschoots verdiend als houseDJ.

In de kleine zaal van Twentietoe ligt de nadruk meer op R&B en hiphop. Dit zal geheel worden verzorgd door Tielse talenten, waaronder de rapgroep Levensmoe, HC, GewoonAnders en de DrumBrothers, die ook al op Appelpop hebben opgetreden.

Kaarten kosten in de voorverkoop euro 12,50 en aan de deur euro 15. De kaarten zijn verkrijgbaar via www.easyticket.nl.

Het feest wordt in opdracht van de gemeente Tiel georganiseerd door vrijwilligers van Twentietoe die in het verleden betrokken zijn geweest bij de dancefeesten 2dance2, Club 22 en Toeters&Bellen.

Laatst bijgewerkt: 14 november 2008