Politie Brabant-Noord

Opnieuw zoekactie naar vermiste Bosschenaar

's-Hertogenbosch, 30-12-2008

De politie Brabant-Noord heeft dinsdag vanaf 10.30 uur opnieuw gezocht naar de vermiste 22-jarige Pieter Bronsgeest uit 's-Hertogenbosch. Pieter wordt sinds de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 december na het bezoek aan een café in de Bossche binnenstad vermist.

Eerder deze week is met behulp van een helikopter, reddingshonden en brandweerduikers naar Pieter gezocht. De reddingshonden gaven toen een verwijzing in de omgeving van de

Wilhelminabrug in de rivier De Dommel. Te hulp geroepen brandweerduikers troffen niets aan. Vandaag heeft de politie Brabant-Noord met behulp van het Korps Landelijke Politie Diensten opnieuw gezocht met sonarapparatuur. Ook deze apparatuur gaf een indicatie in de omgeving van de Wilhelminabrug. Besloten werd om een politieduiker dit 'spoor' te laten onderzoeken. Helaas ook deze keer zonder resultaat. De zoekactie is omstreeks 17.00 uur beëindigd.

De recherche bekijkt momenteel welke mogelijkheden er verder zijn om klaarheid te brengen in de vermissing.

Eventuele getuigen die mogelijk iets meer kunnen vertellen over de vermissing worden verzocht contact op te nemen met de recherche van de politie in district Den Bosch via telefoonnummer 0900-8844.