WildWorld brengt gelimiteerde 'Wildlife Art'- reproductie uit


DEVENTER, 20081231 -- Projectbureau WildWorld brengt in samenwerking met de Nederlandse kunstenares Marjolein Kruijt een exclusieve reproductie uit van haar werk 'Tijger'. Het gaat om een gelimiteerde oplage van 2.750 exemplaren, gedrukt op hoog-kwaliteit papier op een formaat van maar liefst 100 x 67 centimeter. Liefhebbers van 'Wildlife Art' kunnen een exemplaar van de reproductie uitsluitend verkrijgen via de webshop van WildWorld.

Onverwacht succes

WildWorld nam het initiatief voor de productie van dit unieke verzamelaarswerk naar aanleiding van het succes van de workshop 'Train-een-Tijger !' in de afgelopen maanden. De educatieve workshop, die bij de lancering landelijke bekendheid kreeg door onverwacht grote media-aandacht, biedt deelnemers de mogelijkheid om live kennis te maken met de technieken en toepassingen van moderne diertraining in dierentuinen en dierenopvangcentra. De 38 leeuwen, tijgers en panters bij Roofdierenopvangcentrum Pantera -de locatie van de workshop- leren om vrijwillig mee te werken aan diergeneeskundige routinecontroles en worden geactiveerd om fysiek en mentaal fit en gezond te blijven.

Betrokkenheid

De vele positieve reacties van de betrokken deelnemers en de vraag naar meer activiteiten op het gebied van 'wildlife conservation' hebben als eerste geleid tot het uitbrengen van de kunstreproductie met de toepasselijke titel 'Tijger'. In de nabije toekomst zal WildWorld meer unieke initiatieven lanceren die een breed publiek betrekken bij organisaties die zich inspannen voor het behoud van wilde dieren en natuur.





WildWorld