Ingezonden persbericht


NIEUWSBERICHT

Hilversum, 29 december 2008

COMEDY OP OUDEJAARSAVOND 101.TV

Vergeet de kelderende beurskoersen, zeiknatte zomer en dramatische uitschakeling op het EK voetbal; 101.TV sluit het jaar lachend af! Op de laatste avond van 2008 zijn De Lama's Theatertour en de oudejaarsconference UIT van Arie Koomen te zien op het digitale kanaal van 101.TV of op www.101.TV. De Lama's afscheidstour begint om 21.50 uur, gevolgd door UIT van 22.30 uur tot een paar minuten voor middernacht.

Eerder hadden De Lama's al hun laatste tv-opname, maar in december namen ze ook afscheid van hun fans in het theater. De uitzending is een tv-registratie van het allerlaatste en daarom soms emotionele Lama-optreden van Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer met Patrick Lodiers aan het roer.

Cabaretier Arie Koomen, bekend van De Lama's en het duo dat hij vormde met Silvester, racet in zijn show langs 2008. Hij zet daarbij belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar tegenover kleinere, opvallende nieuwsberichten. Zo knalt UIT van WII computers naar de kredietcrisis en van de Smurfen bij Albert Heijn naar de Amerikaanse verkiezingen. Natuurlijk steekt ook Arie daarbij af en toe een vermanend vingertje op, al is dat bij hem niet de wijsvinger!

101.TV, het 24-uurs kanaal van BNN, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, Gumshots, Egotrip en New Kids On The Block.



Ingezonden persbericht