Politie Zaanstreek-waterland

Politie onderzoekt overval op Mc Donald's

Zaandam, 31-12-2008

Politie onderzoekt overval op Mc Donald's

Zaandam, 30 december 2008, 13:37 uur

De recherche onderzoekt een overval op de Mc Donald's aan de Koningin Julianaweg van dinsdagmiddag rond 13.30 uur. Twee donker geklede mannen met bivakmutsen dwongen het personeel onder bedreiging van een vuurwapen geld af te staan. Op dat moment waren er 13 medewerkers aanwezig. Er raakte niemand gewond. De vermoedelijk nog jonge daders vertrokken in de richting van de Heijermansstraat en de
Dageraadstraat. Vermoedelijk zijn ze in die wijk in een vluchtauto gestapt. De politie heeft een helicopter ingezet bij haar zoekactie. Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht. De recherche heeft sporen onderzocht, een fotoreportage gemaakt van de aangetroffen situatie en vele getuigen gehoord. Ook zijn er camerabeelden in beslaggenomen. De politie heeft slachtofferhulp ingeschakeld voor de betrokken medewerkers.
De politie is op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien. Hebt u twee donker geklede mannen in een auto zien stappen in de buurt van de Heijermansstraat even na 13.30 uur? Of hebt u misschien zelfs het kenteken genoteerd? Bel dan met de Centrale Recherche van de politie Zaanstreek-Waterland, via 09008844.