Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van gewapende overval videotheek

Geldermalsen, 31-12-2008 o Maandagavond rond 20.40 uur vond er een gewapende overval plaats op een videotheek aan de Herman Kuijkstraat. Een 37-jarige medewerkster werd hierbij met een vuurwapen bedreigd. De politie is gestart met een onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 20.40 uur kwam een jonge man de videotheek binnen. Op dat moment waren er geen andere mensen aanwezig. De medewerkster werd onder bedreiging van het vuurwapen gedwongen de kassa te openen. De verdachte ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor.

Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht, maar de verdacht werd niet meer aangetroffen. De politie is begonnen met een buurtonderzoek. De medewerkster heeft aangifte gedaan.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets van de overval of de overvaller hebben gezien.

Van de dader is het volgende signalement bekend:
* Leeftijd ongeveer 18 á 19 jaar

* Getinte huidskleur

* Lengte ongeveer 1.75m

* Hij was gekleed in een zwart jack met capuchon met op de mouwen witte strepen. Daaronder droeg hij een wit vest met capuchon. Verder droeg hij witte gympen met lichtblauwe veters.
* Getint

Mensen die informatie hebben worden verzocht te bellen met team Geldermalsen op telefoonnummer 0900 - 8844. Anoniem informatie geven, kan ook via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000.

(10)

Laatst gewijzigd 31-12-2008 14:36 | © Regio Gelderland-Zuid |