Oudejaarstrekking Staatsloterij 2008 breekt alle records

10/12/2008 20:51

Linden & Barbosa

OUDEJAARSTREKKING 2008 BREEKT ALLE RECORDS

GEGARANDEERDE PRIJZENPOT VAN 105 MILJOEN EURO

Den Haag, 10 december - Nog niet eerder was de prijzenpot van de Staatsloterij zo groot als met de naderende Oudejaarstrekking op 31 december. Nu de Jackpot bij de trekking van vandaag niet is gevallen, staat deze op 31 december a.s. ook op een bedrag van 25 miljoen euro. Samen met de gegarandeerde Hoofdprijs van 25 miljoen euro, maken deelnemers maar liefst twee keer kans om als multimiljonair het nieuwe jaar in te gaan.

Joris van Dijk, Manager Marketing & Sales van de Nederlandse Staatsloterij, vindt het allemaal ontzettend spannend. 'Wij hebben nog niet eerder meegemaakt dat er twee prijzen van 25 miljoen euro te winnen zijn en gunnen het de winnaars natuurlijk van harte. Deze Oudejaarstrekking is echt uniek. Op gemiddeld 7 van de 10 verkochte loten valt straks een prijs.'

De totale prijzenpot van de Oudejaarstrekking is 105 miljoen euro, belastingvrij. Het totale uitkeringspercentage is hoger dan ooit en bedraagt maar liefst 75%. Dat is 15% meer dan het wettelijke verplichte uitkeringspercentage van 60%. De Oudejaarstrekking vindt plaats op 31 december a.s. en is live te zien op SBS 6 tussen 22:30 en 00:05 uur. Een Oudejaarslot, inclusief Jackpot, kost 28 euro. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.


-EINDE BERICHT-

Onderzoek Consumentenbond

In de Geldgids van december 2008 zijn de Nederlandse loterijen met elkaar vergeleken. De Consumentenbond bevestigt dat de Staatsloterij nog altijd de loterij is met het hoogste uitkeringspercentage en het meeste prijzengeld.





http://www.oudejaarstrekking.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (