Gemeente Zijpe


2008-12-31 Schuldhulpverlening Zijpe naar ISD-KNH.

De gemeente Zijpe wil een effectieve en duurzame bijdrage leveren aan de bestrijding van (problematische) schulden. Om haar inwoners beter van dienst te kunnen zijn heeft de gemeente besloten de uitvoering van de schuldhulpverlening per 1 januari 2009 over te dragen aan de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland (ISD-KNH). De ISD-KNH gaat met ingang van 1 januari 2009 de regie voeren over de schuldhulpverlening.

Kunt u als inwoner van de gemeente Zijpe uw rekeningen niet meer betalen, wacht dan niet te lang maar kom zo snel als mogelijk naar de ISD-KNH. De medewerkers van de ISD-KNH kunnen u helpen uw problemen op te lossen. De ISD-KNH geeft hulp en advies over geldzaken en helpt u met het vinden van een oplossing. De ISD-KNH helpt u graag, maar u moet het wel zelf doen. Samen met u zullen er afspraken worden gemaakt. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat we gericht kunnen werken aan een oplossing. Er zijn geen kosten verbonden aan onze adviezen, hulp en/ of begeleiding.

Voor vragen over de schuldhulpverlening kunt u vanaf 5 januari 2009 tussen 9.00 uur en 10.30 uur telefonisch contact opnemen met de ISD-KNH. Het telefoonnummer is 0224-210700.