Gemeente Boxtel


Ontwerpbesluiten drank- en horecawetvergunning


Ontwerpbesluiten drank- en horecawetvergunning zijn bestemd voor rechtspersonen die zich richten op activiteiten van recreatieve, sportieve, sociaal-culturele, educatieve, levensbeschouwelijke of godsdienstige aard. Daarbij gaat het niet om een naamloze vennootschap of besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als bedoeld in artikel 4, eerste lid van de Drank- en Horecawet.


Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php


Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat van vrijdag 2 januari 2009 tot en met vrijdag 13 februari 2009 de volgende ontwerpbesluiten ter inzage liggen voor het verlenen van vergunning om het horecabedrijf uit te mogen oefenen (artikel 3 van de Drank- en Horecawet) aan:


Delta Stichting Welzijn Boxtel voor het pand gelegen aan de Baroniestraat 20;

Stichting Gemeenschapshuis Selissen voor het pand gelegen aan Reginahof 1.

Inzage

De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen tot en met 13 februari 2009 ter inzage bij de afdeling Centrale Ondersteuning in het gemeentehuis, ingang Markt, en zijn in te zien na een telefonische afspraak met de heer L. Beekx, (0411) 655363.


Zienswijzen

Tot en met 13 februari 2009 kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen over een ontwerpbesluit naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA  Boxtel. Indien u mondeling uw zienswijze naar voren wilt brengen kan dit op afspraak. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt


31-12-2008


Gemeente Boxtel


0411 - 655 911


gemeente@boxtel.nl