Gemeente Den Haag

Nieuwjaarsconcert gemeente Den Haag

Zaterdag 3 januari 2009 vindt het traditionele nieuwjaarsconcert van de gemeente plaats in de Dr. Anton Philipszaal. Het Residentie Okest, onder leiding van dirigent Martin Sieghart brengt werken ten gehore van Rossini, Mozart en Johann en Josef Strauss. Als solisten treden de pianisten Arthur en Lucas Jussen op, twee broers van 11 en 14 jaar oud.

Receptie
Anders dan vermeld staat in de Stadskrant van 5 november 2008 vindt er géén receptie na afloop van het concert plaats. Voor het uitwisselen van goede wensen en het heffen van een glas op het nieuwe jaar wordt een aparte bijeenkomst georganiseerd. Over het tijdstip, de locatie en de wijze van aanmelding daarvoor, leest u binnenkort op deze website.

Kaarten
Voor het nieuwjaarsconcert op 3 januari nodigt het gemeentebestuur u graag uit. U kunt kaarten aanvragen door de bon in de Stadskrant in te vullen of een e-mail te sturen naar nieuwjaarsconcert@bsd.denhaag.nl Vergeet niet uw naam, adres en het gewenste aantal kaarten (max. 10) te vermelden. De aanvraag moet uiterlijk 5 december bij de gemeente binnen zijn. Na de sluitingsdatum wordt op basis van het beschikbare aantal plaatsen een willekeurige selectie gemaakt uit de reacties. De toegangskaarten worden vóór de kerstdagen toegezonden.

Als u geen kaarten heeft ontvangen dan betekent dit dat u helaas niet in aanmerking bent gekomen. Ieder jaar overtreft het aantal aanvragen namelijk vele malen het beschikbaar aantal plaatsen.