Ingezonden persbericht


Persbericht

Aviodriome, MAC3PARK en MultiCopy genomineerd voor BKL Trofee 2008

Lelystad, december 2008. Tijdens het BKL galafeest op 3 januari 2009 in het Agoratheater strijden het Aviodrome, MAC3PARK en MultiCopy om de titel ondernemer van Lelystad. Een eervolle titel, want wie mag zich ondernemer van het jaar 2008 noemen en ontvangt daarmee de prestigieuze BKL Trofee.

De leden van de BKL zijn eerder dit jaar gevraagd om bedrijven voor te dragen die in hun ogen in aanmerking komen voor deze eervolle vermelding. Vervolgens heeft de jury, bestaande uit Bas van Dijen, Theo Afman, Rob Booij, Hans de Jong en Ed Hakbijl winnaar van de BKL Trofee 2007, zich gebogen over alle voordrachten en deze uitgebreid bediscussieerd. Afgelopen maand zijn tevens bedrijfsbezoeken afgelegd, juryrapporten opgesteld en nadat de drie genomineerde bedrijven bekend waren, is er een datum vastgesteld voor het maken van de bedrijfsfilms op locatie.

De Flevolandse beeldhouwer Frans van der Ven is verantwoordelijk voor de BKL Trofee. De uiteindelijke winnaar van de BKL trofee 2008 ontvangt dit prachtige beeld -gegoten in brons en zwart graniet- op 3 januari 2009 uit handen van BKL voorzitter Camiel Maenhout.

Leden van de BKL kunnen vanaf 6 december via www.bklfeest.nl de bedrijfsfilms van het Aviodrome, MAC3PARK en MultiCopy bekijken en hun stem uitbrengen. Tevens kunnen vanaf deze datum de toegangskaarten voor het galafeest besteld worden. Voor leden van de BKL zijn de toegangskaarten kosteloos. Niet leden kunnen kaarten bestellen voor 75 euro per persoon.



Ingezonden persbericht