Ingezonden persbericht


Credits: Manon van der Zwaal

PERSBERICHT

Hilversum, 18 december 2008

NIEUW IN HET WEEKEND OP 3FM: TIMUR OPEN RADIO

Vanaf zaterdag 3 januari heeft Nederland een nieuw BNN-weekendprogramma op 3FM: Timur Open Radio. Timur Perlin presenteert samen met zijn eeuwige stagiair Ramon elke zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 15.00 uur een interactieve radioshow boordevol muziek en entertainment.

Een groot deel van het programma wordt gemaakt of gekraakt door de luisteraars. Hoe? Door de telefoon- en sms-lijnen flink vaak open te zetten. 'In Timur Open Radio worden de luisteraars niet weggezet als dom klapvee. Integendeel, de leukste luisteraars krijgen juist de grootste rollen, aldus Timur.

Verzinnen de makers zelf ook nog wat? Natuurlijk: elk weekend komen de meest 'happening' onderwerpen en uitgaanstips aan bod. Verder neemt Timur een succesvolle rubriek uit zijn voormalige ochtend-weekendshow op 3FM mee: het wereldberoemde Mamma Appelsap-item, waarbij Nederlandse boodschappen verborgen blijken te zitten in anderstalige liedjes. Ook wordt de succesvolle datingrubriek Flirt je Stijf geprolongeerd, waarin kandidaten kunnen kiezen tussen geld of echte liefde.

Timur maakte de afgelopen maanden op zaterdag- en zondagochtend het programma Timur voor BNN op 3FM. Verder is Timur elke maandag en donderdag te horen op Radio 1 als presentator van BNN Today.

Meer informatie: BNN Communicatie
Martine ter Horst, tel: 035-6268913, e-mail: martine.ter.horst@bnn.nl