Ingezonden persbericht


PANN-on-Tour Nieuwjaarsparty in Breda
Utrechts PANN-Feest pakt uit in jubileumjaar

UTRECHT - 19/12/2008 - Stichting PANN start zijn eerste PANN-on-Tour van het nieuwe jaar op 3 januari 2009 in Breda. MEZZ, één van Nederlands mooiste poppodia, is de aangewezen locatie voor het toerende feest uit Utrecht. Net als bij de andere edities, die maandelijks in het land plaatsvinden, worden weer rond de duizend homo-, lesbo- en heterojongeren verwacht.

PANN-on-Tour
Met PANN-on-Tour reist PANN de grote steden van Nederland af om daar sensationele feesten te organiseren. Het 'reguliere' Utrechtse PANN-Feest, dat iedere maand in poppodium Tivoli plaats vindt, kent al jaren een enorme populariteit en is altijd in 'no time' uitverkocht. Het publiek komt uit alle provincies van het land. PANN wil met deze tournee zijn bezoekers tegemoet komen en reist naar hen toe in plaats van andersom.

Editie Breda
Na een wederom uitverkocht poppodium Paard van Troje in Den Haag (6 december jl.) volgt MEZZ in Breda als locatie voor de eerste PANN-on-Tour van het jubileumjaar 2009. PANN bestaat in 2009 40 jaar en pakt uit met een heuse Nieuwsjaarsparty. In 2 zalen draaien PANN-DJ's hun welbekende muziekstijlen. Daarmee creëert de organisatie de sfeer waar zij haar populariteit aan te danken heeft: open, divers en ongedwongen.

Gratis Hepatitis B vaccinatie
Tijdens het feest kunnen bezoekers zich gratis laten vaccineren tegen Hepatitis B. De vaccinatie wordt verzorgd door professionals van de GGD Hart voor Brabant. Meer informatie over Hepatitis B (vaccinatie) is te vinden op www.ggdgezondheidsinfo.nl.

Kaartverkoop
Kaarten voor PANN-on-Tour in Breda zijn à E 6,- verkrijgbaar via voorverkoop op www.pann.nl, Primera winkels en via MEZZ (www.mezz.nl) in Breda.

PANN-Bussen
Vanuit Utrecht rijdt op 3 januari 2009 een PANN-Bus naar MEZZ in Breda. Tegen het einde van het feest rijdt de bus weer terug naar Utrecht. Retourkaarten à E 12,- zijn apart verkrijgbaar via voorverkoop op www.pann.nl. De bus vertrekt om 21.00u vanaf het Jaarbeursplein en om 3.15u weer terug vanuit Breda.

Openbaar vervoer of auto
Maak je geen gebruik van de PANN-Bus dan kun je op www.9292ov.nl en op www.mezz.nl terecht voor ov-reisinformatie en routebeschrijvingen voor automobilisten.

Overzicht
Event: PANN-on-Tour Breda

Plaats: MEZZ, Keizerstraat 101, Breda

Datum: 3 januari 2009
Tijd: 22.00 tot 3.00 uur

Muziek: 2 muziekstijlen; hoofdzaal: PANN-Muziek, café: alternatief DJ's: PANN-DJ's

Entreekaarten: E 6,- per stuk + res.kosten
PANN-Buskaarten: E 12,- per stuk (retour Utrecht - Breda) Voorverkoop: via www.pann.nl, via Primera winkels en MEZZ