Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 31 december 2008

Tim en Tom doen het live vanuit Dakar op Traffic Radio

De gebroeders Tim en Tom Coronel zullen vanaf zaterdag 3 januari op Traffic Radio live verslag gaan doen van hun gebeurtenissen in de Dakar Rally 2009.

De beide deelnemers aan de Dakar Rally 2009 zullen de luisteraars van Traffic Radio twee weken lang dagelijks vanuit hun rallyauto op de hoogte houden van de gebeurtenissen onderweg. Zij zullen via de Traffic Radio Tiplijn, waarmee luisteraars hun gebeurtenissen onderweg kunnen inspreken, dagelijks "live inbreken" op Traffic Radio. De live reports van Tim en Tom zijn ook naderhand nog te beluisteren via www.trafficradio.nl.

Dakar Rally 2009
Zaterdag 3 januari start de Dakar Rally 2009 in Buenos Aires. In totaal verschijnen 530 teams uit 49 landen aan de start voor een nieuw en onbekend terrein door Argentinië en Chili. De rally telt een afstand van in totaal 9.574 kilometer en zal op 18 januari weer eindigen in de hoofdstad van Argentinië; Buenos Aires.

Traffic Radio
Traffic Radio is het eerste Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, een mix van de lekkerste automuziek, verkeersinformatie en autonieuws aangevuld met de meest actuele verkeerstips van medeweggebruikers.

Traffic Radio is er speciaal voor en door de automobilist. Luisteraars kunnen letterlijk en figuurlijk hun stem laten horen op het station. Via de Traffic Radio Tiplijn (035-799 0 799) kunnen luisteraars, 24 uur per dag en 7 dagen per week, bellen naar Traffic Radio om daar hun tips, meningen of gebeurtenissen onderweg door te geven. De ingesproken berichten gaan de zender op en zijn vervolgens voor andere automobilisten weer te beluisteren. Op deze manier beschikt Traffic Radio over de meest actuele verkeerssituatie op de Nederlandse wegen.


---