TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 31 december 2008

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 3 januari 2009
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 3 JANUARI 2009

Bert Haandrikman ontvangt zaterdag 3 januari in TROS MUZIEKCAFÉ:

PATER MOESKROEN is een Nederlandse folkband, die in de zomer allerlei feestavonden en popconcerten geeft en in de wintermaanden serieuzere theatertournees houdt. Deze winter staan zij in het theater met 'Pater Moeskroen komt van het dak af' met liedjes van Peter Koelewijn.

BERTOLF speelde tot afgelopen juni in de band van Ilse DeLange en daar voor in de band The Junes, maar solo timmert Bertolf ook al aardig aan de weg. Op 9 januari 2009 komt zijn debuutalbum 'For Life' uit en zijn eerste single 'Another Day' is inmiddels een feit. Hij stond in het voorprogramma van Amy McDonald en doet ditzelfde 14 januari bij James Morrison.

LEINE
Met haar warme stem en inventieve jazzy liedjes verovert Leine langzaam aan de harten van het Nederlandse publiek. Deze tweevoudig winnares van de Grote Prijs van Nederland neemt met haar debuutalbum 'Truth Be Told' de luisteraar mee in haar overpeinzingen.

BIG BLACK & BEAUTIFUL
Big, Black & Beautiful is in 2002 opgericht door Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Tot nu toe hebben de dames 3 zeer succesvolle theatervoorstellingen op hun naam staan. Momenteel scoren zij in de met hun single 'My Special Prayer'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl