Gemeente Dronten


13-12-2008

Nieuwjaarsontmoeting 2009

Zaterdag 3 januari 2009 vindt de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Dronten weer plaats in De Meerpaal. Dit jaar zal cabarettrio Tweeboereneneendominee uit de Noordoostpolder de show, na het uitreiken van de erepenningen, verzorgen.
De input voor deze show is geleverd door enkele raadsleden en de ambtelijke organisatie. Het avondprogramma begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat er een kop koffie/thee voor u klaar op het plein. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

Kaartuitgifte
Voor het gedeelte van de nieuwjaarsontmoeting dat in het theater plaatsvindt, worden ieder jaar kaarten uitgegeven. De kaarten zijn dus alleen nodig voor het gedeelte dat zich afspeelt in het theater. De receptie na afloop begint om ongeveer 21.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Per persoon kunt u maximaal 4 kaarten afhalen. De kaarten zijn vanaf zaterdag 20 december 2008 gratis verkrijgbaar aan de kassa van De Meerpaal.
Dit jaar is er voor het eerst een verdeelsleutel gemaakt. Dit betekent dat voor mensen uit Biddinghuizen en Swifterbant in het reserveringssysteem van De Meerpaal apart kaarten zijn gereserveerd. Hierbij blijft de regel op = op!

De openingstijden van de kassa zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 14.00 uur. Telefonisch reserveren kan ook op tel. (0321) 388 770.
U moet de kaarten dan wel 2 werkdagen na bestelling ophalen bij de kassa van De Meerpaal anders vervalt uw reservering.

Programma
Het programma voor de Nieuwjaarsontmoeting is in 2007 gewijzigd. Er vindt geen pauze meer plaats, maar de cabaretshow volgt direct na het uitreiken van de erepenningen.

Hieronder het programma:

- Welkom

- Nieuwjaarstoespraak door burgemeester mr. A.B.L. de Jonge
- Uitreiken van de erepenningen

- Show cabarettrio Tweeboereneneendominee

- Receptie

Meer Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Jolanda Scholten, afdeling Ondersteuning & Advisering van de gemeente Dronten, tel. (0321) 388 245 of e-mail: j.scholten@dronten.nl.