Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Tilburg, 03-01-2009

Rustige horecadienst in Tilburgse binnenstad

TILBURG: Agenten in het horecatoezicht in de binnenstad van Tilburg hebben vrijdagavond en -nacht een rustige dienst achter de rug. Ze verrichten twee aanhoudingen. Een 20-jarige Tilburger was lastig en werd door agenten gevorderd het centrum te verlaten. Dat leek hij in eerste instantie te doen, maar hij kwam toch weer terug. De politie hield ook een 18-jarige man aan, nadat hij een evenoude stagenoot had geslagen. Er werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor onder andere wildplassen en fout parkeren.

Automobilist uit Esbeek raakt rijbewijs kwijt na dronkemansrit

HILVARENBEEK: De politie heeft zaterdagmorgen kort na 02.30 uur op de Diessenseweg een 22-jarige automobilist uit Esbeek aangehouden wegens rijden onder invloed. De man blies bij een controle 445 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder (korter dan vijf jaar in het bezit van het rijbewijs) slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. Tegen de Esbekenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie arresteert Tilburgse winkeldief

TILBURG: Een 44-jarige Tilburger is zaterdagmorgen rond 09.45 uur aangehouden wegens winkeldiefstal. Hij probeerde bij een supermarkt aan het Wagnerplein een tas boodschappen van circa 26 euro te stelen, maar personeel had hem door. De man is meegenomen naar het bureau. daar bleek dat hij ook bij een andere supermarkt aan het Wagnerplein enkele goederen had meegenomen zonder te betalen. De man is met een dagvaarding heengezonden.

Auteur: Andre van den Hul