Gemeente Spijkenisse


Jong voetbaltalent uit Spijkenisse naar Puma Intersport soccer toernooi

23 december 2008

Robbert de Vos en Jeffrey van Veen uit Spijkenisse zijn geselecteerd voor het Puma team dat op 04 januari 2009 meedoet aan het Puma Intersport Kids Soccer Toernooi.

160 geselecteerde kinderen uit het hele land streden op zeer hoog niveau voor tien plaatsen in het Puma team, dat het uiteindelijk op zondag 04 januari gaat opnemen tegen teams van de betaald voetbalorganisaties.

In de herfstvakantie werd op het complex van v.v. Spijkenisse één van de acht landelijke voorrondes voor dit soccer toernooi gehouden. Robbert de Vos en Jeffrey van Veen, die bij v.v. Spijkenisse spelen, wisten zich toen te plaatsen voor de selectiedag op het complex van Sparta Rotterdam Nieuw Terbregge. Daar zijn ze na een spannende dag uiteindelijk uit 160 deelnemers geselecteerd. Het Puma team neemt het op 04 januari in de poule fase op tegen Sparta Rotterdam, Birmingham City, FC Volendam en FC Utrecht.

Het Puma Intersport soccer toernooi vindt plaats van 02 tot en met 04 januari 2009 in het Topsportcentrum te Rotterdam naast stadion De Kuip. Onder de deelnemers zijn Sparta Rotterdam, FC Utrecht, FC Twente/Heracles en ADO Den Haag, en buitenlandse clubs zoals Birmingham City en Club Brugge.