Gemeente Hoorn


Zondag 4 januari: Urban Lifestyle Challenge

23 december 2008 - Op zondag 4 januari kunnen jongeren vanaf 15 jaar uit Hoorn en omgeving meedoen aan de Urban Lifestyle Challenge in sportcentrum De Opgang. Deze spectaculaire jongerenavond wordt georganiseerd door Stichting Netwerk en het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn.

Tijdens de Urban Lifestyle Challenge kunnen jongeren deelnemen aan verschillende activiteiten zoals: rapwedstrijden, basketbal 3:3, voetbal 3:3 en gamen. Alle activiteiten vinden tegelijkertijd plaats onder de opzwepende beat van de dj en rappers. Natuurlijk zijn er voor alle onderdelen weer diverse prijzen te winnen!

Voor het gamen wordt een bijdrage gevraagd van 1,50 per persoon. Opgave voor het gamen kan vooraf via www.sportopbouwwerkhoorn.nl, via de receptie van het stadhuis, Nieuwe Steen 1, of op de dag zelf in sportcentrum De Opgang. Voor de andere activiteiten is opgave niet nodig. De Urban Lifestyle Challenge begint zondag 4 januari om 18.00 uur.

West-Friesland Games Naast de Urban Lifestyle Challenge, vindt op 4 januari in sportcentrum De Opgang de Hoornse voorronde van de West-Friesland Games plaats. Tijdens verschillende sport, -spel en creatieve activiteiten wordt gestreden om de Hoornse titel. Op 28 juni 2009 vindt de finale plaats waar de winnaars van de verschillende gemeenten het tegen elkaar opnemen. Jongeren in de leeftijd van 15 tot 21 jaar kunnen zich met een team opgeven, via e-mail: WFGames@netwerkhoorn.nl of telefonisch bij Esther de Groot, tel: 06-52322279.

Neem voor meer informatie over de Urban Lifestyle Challenge contact op met het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, tel. (0229) 25 26 20 of surf naar www.sportopbouwwerkhoorn.nl.