Bluecircle

Extra veel Boer zoekt Vrouw 2009-01-02 15:44:06 Nederland kan geen genoeg krijgen van de tv-hit Boer zoekt Vrouw. Daarom zendt de KRO vanaf zondag om 20.20 uur Boer zoekt Vrouw Extra uit.

In 4 afleveringen brengt Yvon Jaspers de boeren van drie succesvolle seizoenen opnieuw een bezoek om te kijken hoe het hen sinds het programma is vergaan. Heeft de liefde op de boerderij stand gehouden? Zijn er nieuwe liefdes ontstaan? Eén ding is zeker: de boeren hebben niet stilgezeten na hun Boer zoekt Vrouw-avontuur. Inmiddels zijn 8 boeren getrouwd, wonen 7 stellen samen en hebben 4 van hen een lat-relatie. Bovendien zijn er 4 Boer zoekt Vrouw-baby's geboren en zijn er 3 op komst.

Boer zoekt Vrouw Extra gaat ook de grens over om te zien wat het programma in andere landen te weeg heeft gebracht. Is het daar net zo succesvol als in Nederland en welke bijzondere verhalen heeft het daar opgeleverd? Yvon gaat ook op zoek naar de oorsprong van het programma in Engeland en belicht nog allerlei andere wetenswaardigheden. Kortom: Boer zoekt Vrouw Extra zit bomvol achtergrondinformatie over dit romantische fenomeen.