Gemeente Hilversum

Workshop Auditietraining voor jongeren 12-18 jaar

4 januari 2009

van 13.00 tot 16.00 uur

Wil jij na de middelbare school naar de toneelschool, conservatorium of rockacademie? Of misschien meedoen met een professionele toneelgroep? Als je later iets wilt doen met theater of zingen, is er een grote kans dat je een keer auditie moet doen.

Leer in deze workshop alle do's en don'ts voor bij audities en selectiegesprekken in het algemeen. Musicaldocente Suzan, die zelf ook geen onbekende is op auditiegebied, toont je in een ochtend hoe je het beste van jezelf kan laten zien.

Hierbij kan je denken aan een mooie houding, een goede binnenkomst, prettig contact met de jury, maar ook de dingen die minstens zo bepalend kunnen zijn, zoals kleding of zenuwtrekjes.

Je krijgt in een ochtend verschillende oefeningen, tips en trucs om daarna met zelfvertrouwen je toekomstige auditie tegemoet te gaan, hoe ver deze ook weg mag zijn. Suzan staat daarbij bekend om haar enthousiasmerende en opbouwende manier van werken, dus je loopt gegarandeerd met nieuwe energie de zaal uit.

Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor wat te drinken en je krijgt een handig mapje met tips, trucs en notitieblaadjes.

EUR 30,-

Adres
Studio Jazz Dance Silvia, Neuweg 270, 1215 JG Hilversum