Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 12.40 uur

Utrecht, 04-01-2009

Fietsheling

SOEST Op zaterdag 3 januari rond 19.45 uur kreeg de politie melding dat twee jongens zich verdacht gedroegen bij een geparkeerde auto op de Molenstraat. Agenten troffen de twee jongens (15 en 16 jaar, beiden uit Soest) daar aan met een fiets, die in 1995 in Schijndel gestolen bleek te zijn. De jongens moesten mee naar het bureau voor verhoor.

Vernielers aangehouden

SOEST Zaterdag 3 januari kreeg de politie rond 02.45 uur melding dat twee jongens autospiegels hadden vernield en klikos hadden omgegooid op de Heuvelweg. Op aanwijzingen van getuigen konden agenten de twee jongens (van 17 en 18, beiden uit Soest) thuis aanhouden. Ze moesten mee naar het bureau voor verhoor.

Aanrijding drie autos

BAARN Op vrijdag 2 januari vond rond 20.30 uur een aanrijding plaats tussen drie autos op de kruising van de Eemnesserweg - Gaslaan. Een 31-jarige automobilist uit Baarn reed vanuit de Gaslaan de Eemnesserweg op en reed daarbij tegen een 72-jarige automobiliste uit Baarn aan. Hierop kwam zij op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht en raakte de auto van een 39-jarige automobilist uit Baarn. De vrouw is met verwondingen aan haar bovenlichaam met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 31-jarige man had teveel gedronken en blies op het bureau 685 ug/l. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs. Hij krijgt voor beide zaken proces-verbaal en kreeg een rijverbod van acht uur.

Vernieler aangehouden

BAARN Voor het oog van agenten duwde een fietser op zondag 4 januari rond 03.45 uur markeringsborden bij wegwerkzaamheden op de Vondellaan om. De 18-jarige jongen uit Soest kreeg direct een bekeuring.