Politie Noord- en Oost Gelderland

Apeldoorn - meisje (16) betrokken bij diefstal fiets


De politie heeft zaterdagmiddag een 16-jarig meisje uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van een fiets.
De betreffende fiets bleek op 10 december jl. te zijn ontvreemd op de Hoofdstraat in Apeldoorn. De eigenaresse had aangifte gedaan en was blij dat de fiets terecht was.


Bij de politie werd bekend dat een vrij nieuwe fiets was aangetroffen in de bosjes bij de Houtsnijdershorst. Na onderzoek bleek dat de 16-jarige de fiets daar had achtergelaten. Zij werd aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld. Mogelijk zijn er ook anderen bij de diefstal betrokken. De politie doet nader onderzoek.


Apeldoorn - Man aangehouden na wildplassen en geen
ID-kaart


Een 21-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van zaterdag op zondag 4 januari aangehouden op de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hij werd rond 04.40 uur betrapt op wildplassen en kon daarna geen identificatiebewijs tonen.


Toen een vriendenclub van de verdachte met de aanhouding ging bemoeien moesten de dienstdoende agenten nog assistentie inroepen om de aanhouding correct te laten verlopen.
Tegen de 21-jarige zijn op het bureau bekeuringen uitgeschreven.


Apeldoorn - Beginnende bromfietser onder invloed


Een 38-jarige bromfietser uit Apeldoorn bleek in de nacht van zaterdag op zondag 4 januari bij een politiecontrole onder invloed van alcohol. Hij blies 0,8 prom. Hij bleek niet in het bezit van een geldig (bromfiets) rijbewijs.


De politie controleerde de man rond 02.00 uur op de Hoofdstraat. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs en onder invloed van alcohol. Hij werd aangehouden en op het bureau blies hij 0,8 prom. Tegen hem volgt een proces-verbaal.


Apeldoorn - Politie int E 1170,- achterstallige boetes


Een 27-jarige automobilist uit Wageningen liep in de nacht van zaterdag op zondag 4 januari


bij een politiecontrole op de Edisonlaan tegen de lamp. Hoewel met zijn auto in orde was, bleek hij nog een aantal achterstallige boetes te moeten voldoen.


Het betrof een totaalbedrag van ruim E 1170,-, De man kon via het pinapparaat van de politie zijn boetes betalen en daarna zijn weg vervolgen.



---- --