Gemeente Spijkenisse


Gianinni op de nieuwjaarsreceptie gemeente Spijkenisse

05 december 2008

Gianinni, de danser die gisterenavond totaal onverwacht uitviel in het RTL programma "So You Think You Can Dance", treedt op tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Spijkenisse.

De in Rotterdam woonachtige twintiger heeft zich voorgenomen om er een spetterend optreden van te maken.

Aanleiding voor zijn komst is de uitreiking van het Jeugd- en Jongerenlintje. "We willen jongeren uit Spijkenisse die een bijzondere daad hebben verricht daarvoor bedanken. Dat doen we niet alleen met een onderscheiding, maar ook met dit optreden," aldus burgemeester Mirjam Salet.

Gianinni Semedo studeert aan de HBO dansacademie Codarts in Rotterdam. Zijn favoriete dansstijl is hiphop in combinatie met klassiek, modern en breakdance.

De nieuwjaarsreceptie van het college van burgemeester en wethouders krijgt verder een bijzonder karakter door het optreden van het Spijkenisser' popkoor Singin Beat. Het koor bestaat sinds 2001 en heeft inmiddels ruim tachtig leden.

Inwoners van Spijkenisse zijn van harte welkom om de nieuwjaarsreceptie bij te wonen. De nieuwjaarsreceptie van de gemeente is op maandag 05 januari 2009 in het stadhuis en begint om 19.00 uur.