Gemeente Coevorden

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden?

In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden. Waar wordt op dit moment gewerkt?

Koesteeg
De Koesteeg wordt heringericht en er wordt een regenwaterriool aangebracht. In verband hiermee is de weg vanaf 5 januari 2009 afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting duurt enkele maanden, mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bentheimerstraat
De Bentheimerstraat (werkvak Oostersingel, Spoorhavenstraat-Bentheimerbrug) wordt heringericht. In verband hiermee wordt de Bentheimerbrug vanaf 6 januari 2009 afgesloten voor alle verkeer.
De afsluiting duurt ongeveer drie weken duren, mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer H. Kompagnie, uitvoerder NTP Infra B.V., tel. 06-22487950.

Meer informatie over de werkzaamheden in het kader van het Masterplan Centrum Coevorden is te lezen op www.coevordenbeweegt.nl. Daar kunt u de werkzaamheden ook live volgen via diverse webcams.