Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (02-09)

30 december 2008

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 05 tot en met 11 januari 2009

05-01: Burgemeester reikt Jeugd- en Jongerenlintje uit 06-01: Burgemeester reikt `Ondernemersprijs OFS' uit 07-01: Wethouder Hamerslag ontvangt Tweede Kamerlid Blok

Burgemeester reikt Jeugd- en Jongerenlintje uit Burgemeester Salet reikt maandag 5 januari rond 19.30 uur het Jeugd- en Jongerenlintje uit tijdens de nieuwjaarsreceptie in de Jan Broekhuishal in het stadhuis.

Deze gemeentelijke onderscheiding is een blijk van waardering voor de prestaties van kinderen uit Spijkenisse. Zij worden nauwelijks voorgedragen voor een Koninklijke Onderscheiding en toch zetten zij zich op hun manier ook in voor de maatschappij. De lintjes zijn bedoeld voor jeugd van zes tot en met twintig jaar. Van de oudere jeugd wordt meer verwacht dan jongere kinderen. Na de uitreiking geeft Gianinni, kandidaat van RTL programma "So You Think You Can Dance", een spetterend optreden.

Burgemeester reikt `Ondernemersprijs OFS' uit
Burgemeester Salet reikt dinsdag 6 januari om 18.00 uur de eerste `Ondernemersprijs OFS' (Ondernemers Federatie Spijkenisse) uit. De prijsuitreiking vindt plaats in het pand van DC Berkel aan de Maaswijkweg 1.

Wethouder Hamerslag ontvangt Tweede Kamerlid Blok Wethouder Hanneke Hamerslag ontvangt woensdag 7 januari om 09.00 uur Tweede Kamerlid Stef Blok (VVD) in de B&W-kamer van het stadhuis. Stef Blok bezoekt na de ontvangst het Werk- en Zorgplein.