Gemeente Bernheze


Denk mee over schoon, veilig en voldoende water

Nederland is een waterland. Schoon, mooi, veilig en voldoende water is ons handelsmerk en onze deskundigheid. Water is een levensvoorwaarde. Water om te drinken, het land of de tuin te besproeien of om mee te wassen. Water raakt ons allemaal. De rijksoverheid werkt intensief samen met provincies, waterschappen, gemeenten en met onze buurlanden op het gebied van waterbeheer.

De resultaten van deze intensieve samenwerking zijn in verschillende nieuwe waterplannen opgenomen. Deze plannen raken ons allemaal. Daarom is uw mening over deze waterplannen van groot belang.

Vanaf 5 januari 2009 liggen de volgende stukken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch.

- het ontwerp Provinciaal Waterplan 2010-2015;
- het stroomgebiedbeheerplan Maas van het rijk;
- het ontwerp-waterbeheerplan van waterschap Aa en Maas.

Van 5 januari tot en met 16 februari 2009 kunt u reageren op de inhoud van de plannen. U kunt uw reactie richten aan de instantie die verantwoordelijk is voor het betreffende plan Het is ook mogelijk om te reageren via de gemeente Bernheze, ter attentie van de heer H. Soffner van de afdeling Civiel- en Cultuurtechniek, postbus 19, 5384 ZG Heesch (e-mail: h.soffner@bernheze.org). De gemeente zorgt dan voor de verzending aan de verantwoordelijke instantie.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket