Gemeente Soest

.

Voorontwerpbestemmingsplan Woongebied Molenschot

05 januari

Voorontwerpbestemmingsplan "Woongebied Molenschot"

De gemeente maakt bekend dat vanaf 5 januari 2009 tot en met 16 februari 2009 bij het gemeentelijk INFOrmatiecentrum, Raadhuisplein 1 te Soest (gedurende de gebruikelijke openingstijden in de hal gemeentehuis te Soest), de balie van bouwzaken, Raadhuisplein 1 te Soest (geopend iedere werkdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur) en in de bibliotheek in Soest, het voorontwerpbestemmingsplan "Woongebied Molenschot", ter inzage ligt.

Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen:
* U kunt dit bestand openen met de Acrobat Reader Voorontwerpbestemmingsplan woongebied Molenschot
* U kunt dit bestand openen met de Acrobat Reader Plankaart

Het bestemmingsplan schept een ruimtelijk kader om woningbouw met groen en wegen mogelijk te maken op het terrein van het voormalige bejaardentehuis Molenschot aan de Albert Cuyplaan/Van Goyenlaan.

Het bestemmingplan maakt de realisatie van in totaal 76 woningen mogelijk. Hiervan zijn er 7 vrijstaand, 32 twee aaneengebouwd en 37 gestapeld. De woningen worden in het nieuwe plan gedetailleerd bestemd, vastgelegd en afgestemd op de actuele inzichten.

Op woensdagavond 14 januari 2009 wordt er een informatieavond gehouden. Deze avond vangt aan om 19.30 uur en wordt gehouden in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.

Belangstellenden kunnen schriftelijk op het voorontwerpbestemmingsplan reageren. De inspraakreacties moeten vóór dinsdag 17 februari 2009 bij het gemeentelijk INFOrmatiecentrum (hal gemeentehuis te Soest) of bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2000, 3760 CA Soest, zijn ingediend.

Reageren kan ook via email: bestemmingsplannen@soest.nl