Gemeente Alphen aan den Rijn

reikt eerste Toekomstprijs YouRAlphen uit

Wim de Gelder reikt eerste Toekomstprijs YouRAlphen uit

Jaarlijkse toekomstprijs voor initiatief jeugd en toekomst

Alphen is van ons allemaal, wat ga jij ermee doen? Dat is de gedachte achter de nieuwe gemeentelijke Toekomstprijs YouRAlphen. Op de Nieuwjaarsreceptie op 5 januari zal burgemeester Wim de Gelder deze onderscheiding voor de eerste keer uitreiken aan een Alphens initiatief op het gebied van jongeren.

De nieuwe prijs is in het leven geroepen door burgemeester Wim de Gelder. Hij vindt het belangrijk om jongeren, en initiatieven op dat gebied, jaarlijks een steuntje in de rug en de waardering van het gemeentebestuur te geven. Nieuw aan deze Toekomstprijs is dat hij gericht is op de komende jaren, in plaats van een beloning achteraf. De prijs geeft daarmee vertrouwen in de toekomst aan en wil mensen aanmoedigen om door te gaan met hun goede initiatieven voor Alphen aan den Rijn.

Positief geluid
Met de prijs wil Wim de Gelder een positief geluid afgeven aan jongeren en zijn waardering uit te spreken aan mensen die zich op dit gebied inzetten. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 2500 euro. Op 5 januari zal Wim de Gelder tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente voor de eerste keer deze toekomstprijs uitreiken aan een Alphense organisatie op het gebied van jongeren.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn