Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
30 december 2008


--Persbericht-

Informatie en entertainment tijdens Nieuwjaarsreceptie Stands en activiteiten staan in het teken van de Toekomstvisie 2020

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oost Gelre krijgt dit jaar een extra inbreng. Naast de mogelijkheid om elkaar het beste te wensen zijn er ook diverse activiteiten. Die komen voort uit de Toekomstvisie 2020. Onderwerpen waar veel reacties op zijn binnengekomen krijgen tijdens de nieuwjaarsreceptie in de Oude Calixtuskerk in Groenlo speciale aandacht.

Zo presenteert de jeugd op een leuke manier de resultaten van de jongerenenquête. Er is ook een optreden van het inmiddels bekende duo SoeT (Sophie en Tessa). In een andere stand wordt een nul-energiewoning gepresenteerd. Ook kunnen bezoekers kennis maken met digitale ontwikkelingen, zoals het digitaal loket. Verder zijn er nog stands over nieuwe ontwikkelingen in de zorg, over toerisme en recreatie en over deregulering. Aangevuld met nog enkele andere activiteiten is het voldoende voor een gezellige, maar ook informatieve start van het jaar 2009, op weg naar 2020.

Eén van die traditionele activiteiten is de huldiging van de sportkampioenen van 2008. Dat waren er maar liefst 13. Stuk voor stuk waren ze op heel verschillende disciplines goed voor eremetaal bij nationale kampioenschappen. Ze zijn allemaal uitgenodigd en zullen worden toegesproken door wethouder Henk Gerrits.

De nieuwjaarsreceptie begint 5 januari 2009 om 20.00 uur en wordt gehouden in de Oude Calixtuskerk aan de Mattelierstraat 5 in Groenlo.

Vragen over de inhoud van dit persbericht kunt u stellen aan de afdeling Communicatie, Brandt Keegstra, telefoon 0544 - 393552


-----------------------


---- --