Ingezonden persbericht


Caesar Groep realiseert nieuwe website Troostwijk op basis van Sitecore Nieuwe portal integreert met Microsoft Dynamics NAV

Utrecht, 5 januari 2008 - ICT-dienstverlener Caesar Groep heeft de nieuwe website van Troostwijk, specialist in bedrijfseconomische taxaties en verzekeringstaxaties, gerealiseerd op basis van .NET CMS Sitecore. Met de Troostwijk site realiseert Caesar de eerste website in Nederland op Sitecore versie 6. Dit is het vlaggenschipproduct van deze leverancier van Content Management Software. Hiermee voorziet Caesar Groep Troostwijk van een sterk fundament voor zijn klantenportal. Caesar Groep integreert de portal met Microsoft Dynamics NAV.

Troostwijk wil het aantal klantcontacten vergroten en de contacten met bestaande klanten intensiveren. Daarbij streeft het bedrijf ernaar zijn klanten een nog betere dienstverlening te bieden door middel van een klantenportal en integratie met backofficesystemen als Microsoft Dynamics NAV. Om alle huidige en toekomstige ambities op internet te kunnen realiseren, koos Troostwijk voor Caesar Groep en het Sitecore-platform. De flexibiliteit om dit platform te integreren met Dynamics NAV was een van de belangrijke argumenten voor Troostwijk om te kiezen voor Caesar Groep en Sitecore. De eerste stap die de ICT-dienstverlener uitvoerde, was de realisatie van een nieuwe publieke website. De volgende stappen richten zich op de klantenportal dat naadloos wordt geïntegreerd met de backoffice. Caesar Groep realiseert het nieuwe platform op basis van .NET CMS Sitecore. De ICT-dienstverlener is al jaren een partner van Sitecore in Nederland.

Troostwijk koos voor openheid en één technologie als basis voor zijn platform: .NET van Sitecore. Daardoor kunnen Caesar Groep en Troostwijk de integratie snel en eenvoudig realiseren. Door te kiezen voor één technologie bespaart het bedrijf ook aanzienlijk op de ICT-beheerkosten.

Caesar Groep combineert verschillende technologieën, waaronder Oracle-, Microsoft-, Java- en Progress-technologie. Het bedrijf biedt klanten diensten op het gebied van advies, detachering, projecten en beheer. IT-projecten van Caesar - TimeValue-projecten genoemd - hebben harde garanties ten aanzien van budget en tijd. Wordt een project een dag te laat opgeleverd, dan ontvangt de klant tot 50% van de projectprijs terug. Sitecore is het Content Management Systeem dat Caesar vaak bij klanten inzet. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor bedrijven die veel waarde hechten aan een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem en visueel aantrekkelijke websites, en die behoefte hebben aan de integratie van de websites met backofficesystemen.

###

Over Sitecore

Sitecore's Web Content Management System (CMS) en portal software solutions stelt bedrijven in staat om compelling web ervaringen te realiseren. Sitecore's award-winning CMS software maakt het voor klanten eenvoudig om dynamische websites te ontwikkelen, te beheren en up-to-date te houden. Sitecore's flexibiliteit en schaalbaarheid stelt bedrijven in staat verbeterde bezoekers ervaring en omzetgroei te realiseren met haar website.

Meer informatie is te vinden op www.sitecore.nl

Nederlandse klanten die al Sitecore gebruiken zijn onder andere Athlon Carlease, Automatisering Gids, Campina, Cito, Electrabel, EMI, KIA Motors Europe, OPG, Pepsico Benelux, Provincie Noord Brabant, Rabobank, RAET en Staatsbosbeheer.

Over Caesar Groep

Caesar Groep is in 1993 opgericht. Bij deze ICT-dienstverlener, gevestigd in Utrecht, werken ruim driehonderd mensen. Tot de dienstverlening van Caesar Groep behoren ICT-projecten, ICT-advies & -detachering en ICT-beheer. Caesar Groep is de enige Nederlandse aanbieder van ICT-oplossingen in projectvorm met een harde garantie op budget en opleverdatum. Al in 2003 heeft Caesar Groep hiervoor een nieuwe projectaanpak ontwikkeld: TimeValue. De filosofie van Caesar Groep is samen te vatten in 'ICT met rendement'. Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot TOP-werkgever en TOP ICT-werkgever 2008, en won in 2007 de CA-ICT Employability Impulse-prijs voor het verbeteren van de werkgelegenheid in de ICT.

Meer informatie is te vinden op www.caesar.nl.