Ingezonden persbericht


Mindblowing

Uri Geller samen met Rob & Emiel, finalisten van De Nieuwe Uri Geller, in de spectaculaire show 'Mindblowing'!

Uri Geller komt naar u toe. Samen met Rob en Emiel brengt hij een bizarre show naar uw theater. 'Mindblowing' gaat het zeker worden! Een unieke mix van showmanship en een nieuwe manier van denken zal het publiek verbazen.

Uri Geller, mentalist en wereldberoemd performer combineert zijn bijzondere demonstraties met een motiverende lezing over het gebruik van energie en positivisme. Kunt u uw eigen meegebrachte lepel buigen? Leest hij uw gedachte? Na deze bijzondere show zal uw kijk op energie anders zijn dan ooit te voren.

Rob en Emiel, finalisten van de show De Nieuwe Uri Geller en bekend van diverse TV programma's, nemen mensen mee naar de wereld van 'het nieuwe denken' en geven diverse onvergetelijke demonstraties.

Wist u dat slechts 4 % van uw visueel vermogen werkelijk wordt gebruikt? Durft u de vragen te stellen die u al jaren heeft? Neemt u werkelijk waar wat u ziet, of registreert u iets anders?

'Mindblowing' opent een wereld die voor mensen normaal gesproken gesloten blijft vol met emotie, theater, ontdekkingen, bijzondere mensen en een onvergetelijke hoeveelheid magie.

Let op! Het publiek wordt gevraagd om lepels en oude (niet werkende) horloges mee te nemen. Na de voorstelling zal er een Meet and Greet in de foyer plaats vinden.

'Mindblowing is motiverend, inspirerend en vernieuwend'

Klik hier voor de speellijst.

Noot aan de redactie (