Ingezonden persbericht




Persbericht

Aviodrome trotse winnaar BKL trofee 2008

Lelystad, januari 2009. Tijdens het jaarlijkse galafeest van de Bedrijfskring Lelystad in het Agoratheater werd ook dit jaar weer de winnaar van de prestigieuze BKL trofee bekendgemaakt. Arno van der Holst van De Aviodrome mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van BKL voorzitter Camiel Maenhout.

De Aviodrome is het grootste luchtvaart themapark van Nederland en gevestigd in Lelystad vanaf 2002. Het hele jaar door organiseert men evenementen en activiteiten die allemaal met luchtvaart te maken hebben. Bij 'het grootste uitjesonderzoek van Nederland 2008' werd het luchtvaart-themapark Aviodrome maar liefst drie keer in een top-10 genoemd! Ter gelegenheid van de introductie van eropuit.nl - een initiatief van de NS - werden 44.000 testers er op uitgestuurd om bijna 1.000 uitstapjes te testen. Het personeel van de Aviodrome werd hierbij uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke medewerkers. Het winnen van de BKL trofee 2008 werd door de Aviodrome dan ook ervaren als een kroon op al het harde werken van de afgelopen jaren om van dit themapark een groot succes te maken.

Tussen de andere genomineerden, te weten Mac3Park en MultiCopy zaten maar enkele punten verschil. Volgens notaris Jeroen van der Weele van notariskantoor Van der Weele kon dan ook eigenlijk niet gesproken worden van een nummer twee en drie omdat het verschil marginaal te noemen is. BKL voorzitter Camiel Maenhout maakte de uiteindelijke winnaar van de BKL trofee bekend.

Het officiële gedeelte van het BKL galafeest, dat plaatsvond in de Scarletzaal, werd opgeluisterd met een optreden van Petra Berger. De presentatie van het officiële gedeelte was in handen van BKL directeur Petra Botter, maar ook voorzitter Camiel Maenhout liet zich niet onbetuigd en wist een prachtige presentatie neer te zetten over de toegevoegde waarde van de bedrijfskring voor Lelystadse ondernemers.

Tijdens de feestavond waren er afzonderlijke programma's. Een fantastische band in de Van Wijnen zaal en rustige achtergrond muziek in de Okkerse & Schop zaal. De gasten konden zich tevens voor een prachtige barokke fotolijst laten vereeuwigen in hun galakleding. Verschillende proeverijtjes van restaurant Applaus, een wijnproeverij van CCI Wijnen en -aangeboden namens Bouwgroep Noordersluis- een overheerlijke Vietnamese loempia bij het vertrek van de gasten, maakten de avond compleet. De bedrijfskring mocht zich verheugen in een record aantal van meer dan 700 gasten die zich deze avond meer dan uitstekend vermaakt hebben.

De bedrijfsfilms van de drie genomineerde bedrijven zijn nog te zien op www.bklfeest.nl.