Alternatieve cadeautip: Winterschool Sjamanisme


DRIEBERGEN, 20081117 -- 'In je kracht komen' klinkt mooi, maar hoe doe je dat? In de dagelijkse realiteit is dit lastig te bewerkstelligen. Sjamanen hebben sinds mensenheugenis methoden en technieken ontwikkeld die ons hierbij kunnen helpen. Van 5 tot 8 januari 2009 vindt in Driebergen de Winterschool Sjamanisme plaats. Voor iedereen die op zoek is naar kracht, healing en harmonie.

Sjamanisme is de oudste healingmethode die de mensheid kent. Deze methode heeft nog niets van haar kracht ingeboet. Sjamanistische technieken leren je diepere bewustzijnslagen te betreden die je zou kunnen vergelijken met een dia in de projector terwijl het dagelijks leven zich afspeelt op het filmdoek. Alles wat je op de dia verandert, verandert onherroepelijk op het doek. Mensen die in de sjamanistische bewustzijnslaag meer in hun kracht komen, merken dit vaak direct in het dagelijks leven: "Als ik mijn kinderen op de fiets naar school bracht, moest ik wel langs twintig stoplichten. Als ik in mijn kracht zat, stonden ze vrijwel allemaal op groen."

Een ander belangrijk element in iedere spirituele traditie is 'aandachtbeheersing', of ook wel 'het stop zetten van de innerlijke monoloog'. Als je op dit moment zou onderzoeken waar je aandacht is, heb je zeer grote kans dat je antwoord 'hier en daar' zou luiden. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn, is onze aandacht continu verdeeld over honderden zaken. Aangezien de woorden 'aandacht' en 'energie' voor elkaar inwisselbaar zijn, kan iedereen tot de conclusie komen dat we onze energie vaak laten wegstromen zonder dat we er erg in hebben. Aandachtbeheersing brengt hier verandering in.

De combinatie van aandachtbeheersing en sjamanisme is een krachtige methode voor healing en zelfontwikkeling. Winterschool Sjamanisme geeft hierin een uitgebreide introductie waarin men de kracht van sjamanisme en aandachtbeheersing zelf kan ervaren en leren toepassen. Meer informatie: www.shuemamsterdam.nl of bel 020 - 41 81 432.





Ingezonden persbericht