Haarwerkspecialist caramello gaat verhuizen


Meer aandacht en betere service op nieuwe locatie

HAARLEM, 20081216 -- Haarwerkspecialist Caramello Synthetic & Human hair verhuist per 5 januari 2009 naar de Timorstraat 52e in Haarlem.

De nieuwe locatie is o.a. gekozen om de klant meer service te bieden. Zo wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt voor klanten die een pruik of haarwerk nodig hebben. Dit bevordert de aandacht die aan de klant kan worden gegeven en geeft de klant meer privacy. Bovendien hoeft de klant niet meer te betalen voor het parkeren van de auto en kan er bovendien voor de salon geparkeerd worden. Tot slot ligt de nieuwe vestiging in een woonwijk in plaats van in een winkelstraat. Dit is voor veel klanten belangrijk met het oog op het taboe wat er nog enigszins heerst op het dragen van een haarwerk. Hoe anoniemer de omgeving, hoe beter in dit geval.

Caramello is nog tot en met 24 december 2008 gevestigd in de Generaal Cronjéstraat 46.

Caramello Synthetic & Human hair is sinds de oprichting in 2002 dè haarwerkspecialist in Haarlem e.o. Caramello levert niet alleen vanuit haar vestiging in Haarlem maar tevens via haar webwinkel op www.caramello.nl. Bij Caramello kun je terecht voor pruiken, hair-extensions, haarwerken, haarstukken, clip-ins en het inzetten van hair-extensions. Caramello is tevens groothandel voor het merk Hairaisers.





Ingezonden persbericht