Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Laren, 5 januari 2009

Mark Ramakers financiële topman bij Talpa Media

Bij Talpa Media Holding is Mark Ramakers per 1 januari benoemd tot CFO. Hij volgt in die functie Peter Rademaker op, die na precies vier jaar heeft besloten uit te gaan kijken naar een nieuwe stap in zijn carrière. Peter Rademaker blijft tot half februari aan om zijn opvolger in te werken.

Drs. Mark Ramakers (39) studeerde Econometrie aan de Vrije Universiteit en werkt al sinds zijn 25e in tal van financiële en managementfuncties, met name binnen de internationale

wereld van media en technologie. Zo was hij aan het eind van de jaren '90 gedurende drie jaar Manager Participations & Acquisitions & Business Development bij Endemol. Daarna werkte hij een aantal jaren als CFO bij Helkon Media in München. Ramakers vervulde eveneens CFO-posities bij o.m. Eurofiber in Amsterdam en Reggefiber in Rijssen. Als commissaris is hij voor een aantal organisaties actief, zoals bij de media opleiding van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Namens de muziekpodia Paradiso en De Melkweg heeft Mark Ramakers zitting in de Raad van Toezicht van het Amsterdamse stadsfestival Five Days Off.

Thomas Notermans

()

Talpa Media Holding N.V.
Zevenend 45
1251 RL Laren
P.O. Box 154
1250 AD Laren
the Netherlands
Phone +31 35 53 33 333
Fax +31 35 53 33 334
KVK Nr. 32083875

Talpa Media Holding is part of the Talpa Group

__________________