Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

IJsselmonde Magazine

magazine nummer 9 is verschenen

Rond de Kerstdagen is als het goed is bij u de laatste editie van het IJsselmonde Magazine van 2008 bezorgd. Een jaar waar veel gebeurd is in IJsselmonde. Via dit magazine houden we u goed op de hoogte, natuurlijk ook dit jaar!

In nummer 9 treft u artikelen aan over Johan Grijzen, de nieuwe portefeuillehouder Sociaal Cultureel Werk, Kunst en Cultuur en Integratie, over het maatregelenpakket voor de nieuwjaarsnacht en de reactie van een aantal deelraadsleden op dit pakket en over een speciale stoel waarmee de (klein)kinderen van de gasten van palliatief centrum Laurens Cadenza op reis kunnen gaan. Dit centrum is 18 november geopend door Koningin Beatrix.

Ook doen we verslag van de Ondernemersweek op Zuid en de conferentie Jeugd en Veiligheid. En u kunt met eigen ogen zien hoe mooi het historisch ogende kerkplein aan de Kasteelweg in Oud IJsselmonde is geworden.

Heeft u IJsselmonde Magazine nummer 9 niet ontvangen? Bel 010 479 82 00, of mail ons even
(deelgemeente@ijsselmonde.rotterdam.nl), dan sturen we u alsnog een exemplaar. U kunt ook een gratis exemplaar afhalen aan onze balie aan de Groene tuin 317.

Veel leesplezier.