Gemeente Westervoort

Ad Bleumink winnaar Lokaal Compliment 2008

Ad Bleumink ontvangt uit handen van de burgemeester zijn prijzen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 5 januari in Westervoort is de heer Ad Bleumink uitgeroepen tot winnaar van het Lokaal Compliment 2008. Uit handen van burgemeester Geukers ontving Ad Bleumink naast een bloemetje en een oorkonde een cheque ter waarde van 500,-. Bleumink is door de jury tot winnaar uitgeroepen vanwege zijn initiatief om eventuele overlast van de toekomstige asfaltcentrale Bruil zoveel mogelijk te voorkomen en zo de leefbaarheid van de Westervoorters te waarborgen.

Ad Bleumink heeft meer dan 3000 handtekeningen verzameld om Provinciale Staten te overtuigen van de noodzaak van een onafhankelijke Milieu Effect Rapportage (MER). Helaas is er geen MER gekomen, maar Ad heeft de belangen van Westervoort en van Westervoorters zeker op de kaart gezet met dit initiatief.

Ook de overige genomineerden hebben een grote inzet verricht dit jaar: Vrijwilligers Stichting Vluchtelingenwerk Midden Gelderland, locatie Westervoort en mevrouw Marian Verheijen. Zij gingen niet met lege handen naar huis en ontvingen een attentie uit handen van de burgemeester.

Dorpsplein 1 6931 CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl