AMP benoemt Pim Honig tot Algemeen Directeur

06/01/2009 13:52

Amsterdam Metallized Products B.V.

Amsterdam Metallized Products (AMP) heeft per 1 december jl. de heer Pim Honig benoemd tot Algemeen Directeur. De benoeming volgt op de overname van AMP door management- en investeringsmaatschappij Trinovum, in augustus 2008.

Jankees Roosenschoon, die de afgelopen twee jaar als "interim" de positie van Algemeen Directeur heeft vervuld, blijft aan als Technical Manager.

Met deze verandering in eigendom en management is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de organisatie richting de toekomst. Honig: "Wij merken dat onze klanten een andere rol van ons verwachten. Het huidige productassortiment, maar we dienen enerzijds mee te groeien met de behoeften van onze klanten en anderzijds in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

Iedereen is op zoek naar manieren om zich te onderscheiden.

Wij zien een toenemend belang van milieuaspecten, leveringssnelheid en advisering op toepassingen. Met ons bijzondere productieproces en uitgebreide kennis zijn wij nu reeds in staat om in te spelen op de strengere eisen die het milieu aan de keten zal stellen. AMP is ISO 9001 gecertificeerd sinds 1992, ISO 14001 sinds 1998, beschikt sinds vorig jaar over het FSC CoC, ISEGA en verwacht begin 2009 ook PEFC gecertificeerd te zijn."

"AMP is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het metalliseren van papier, kunststof en karton. In een uniek transfer metalliseer proces worden de meest verschillende substraten voorzien van een hoogwaardige bedrukbare laag opgedampt aluminium. Nauwe samenwerking in de gehele keten maakt dat wij gemetalliseerde en diffractie producten kunnen aanbieden om het aandeel van producten o.a. in FMCG-omgevingen te vergroten, te verbeteren en te (her)positioneren.

Afhankelijk van de toepassing zijn er functies denkbaar die bijvoorbeeld brand protection en authentication kunnen ondersteunen."

Bent u geĂŻnteresseerd geraakt in wat AMP voor u in het bijzonder kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.





http://www.metallized.nl