Gemeente Hoorn


Geen gat dienstverlening sociaal raadslieden

De gemeente Hoorn laat in 2009 geen gat vallen in de dienstverlening van sociaal raadslieden. Met ingang van 5 januari neemt de gemeente Hoorn zelf de taken over van De Wering. Sinds april 2006 hebben inwoners van de gemeente Hoorn gratis gebruik kunnen maken van de sociaal raadslieden van De Wering (voorheen Regionale Instelling Maatschappelijke Dienstverlening). Dit sociaal raadsliedennetwerk werd opgezet om inwoners te helpen om hun weg te vinden tussen instanties, wetten en regels. Eind 2008 liep de overeenkomst met De Wering af. De gemeente heeft besloten deze taken voorlopig zelf op zich te nemen.

Contactgegevens
Met ingang van 5 januari 2009 kunnen mensen terecht bij de gemeente Hoorn. U kunt uw vragen per e-mail sturen naar sociaalraadslieden@hoorn.nl. Het telefonisch spreekuur is op maandag en dinsdag van 9 tot 11 uur. U kunt dan bellen met telefoonnummer 0229-750851.

Inloopspreekuur
Daarnaast zijn er inloopspreekuren op woensdag, donderdag en vrijdagochtend van 9 tot 11 uur:

Woensdag: Wijkcentrum De Schoor, Tweeboomlaan 89 in Hoorn. Donderdag: Gezondheidscentrum Kersenboogerd, Betje Wolffplein 170 (vanaf 15 januari)
Vrijdag: Algemeen Maatschappelijk Werk Hoorn, De Huesmolen 60 Laatste wijziging van deze pagina: 6 januari 2009 Terug
Omhoog