Ingezonden persbericht


3Com versterkt Benelux-salesteam met zes nieuwe medewerkers

Tegen alle stromingen in breidt 3Com Benelux verder uit

Maarssen, 5 januari 2009 - 3Com maakt in de Benelux een sterke groei door. Het bedrijf heeft daarom zes nieuwe salesprofessionals in dienst genomen. Deze professionals zullen nieuwe klanten benaderen en ingangen creëren voor de partners van 3Com.

Het Direct Touch Salesteam is uitgebreid met vier ervaren professionals.

Raymond Achterberg, Martijn Koning en Erik Beijlen zullen actief de markt benaderen en new-business genereren in het Enterprise-segment. De Direct Touch Account Managers worden ondersteund door Jan Willem Jans die de telemarketing op zich neemt.

Hans Verhoog is benoemd tot Internal Channel Account Manager. Hij ondersteunt de resellers die zich richten op de mkb-markt.

Perry van den Brink gaat bij 3Com aan de slag als System Engineer. In deze functie houdt hij zich bezig met presales- en engineeringactiviteiten voor systemen. Van den Brink zal zowel de partners als het eigen salesteam ondersteunen.

"Het feit dat we blijven groeien doet mij erg veel deugd", zegt Bart Ankoné, directeur 3Com Benelux. "Om deze groei te bestendigen, hebben we een aantal uiterst gemotiveerde en getalenteerde krachten aangenomen, die perfect passen in onze bedrijfscultuur. Het zijn stuk voor stuk ervaren salesprofessionals die hun sporen in deze branche al hebben verdiend."

Over 3Com Corporation
3Com is een vooraanstaande leverancier van beveiligde, geconvergeerde spraak- en datanetwerkoplossingen voor organisaties van elke omvang. 3Com biedt een brede reeks innovatieve producten, ondersteund door hoogwaardige sales, service en support. 3Com is ook eigenaar van H3C Technologies Co. Limited (H3C), een in China gevestigde leverancier van netwerkproducten. Hiermee beschikt 3Com over een innovatieve en kosteneffectieve divisie voor productontwikkeling en productie, en is de onderneming sterk aanwezig op een van de wereldwijd meest dynamische markten. TippingPoint, de beveiligingsdivisie van 3Com, loopt voorop in de levering van netwerkgeoriënteerde IPS-oplossingen (inbraakpreventiesystemen) die garant staan voor robuuste bescherming van applicaties, infrastructuren en systeem- en netwerkprestaties. Kijk voor meer informatie op www.3com.nl of op www.3com.com/pressbox.