Ingezonden persbericht


Zoetermeer is helemaal geen slaapstad.

Aldus Wouter van de Velde (32). De titel 'slaapstad' is al lang achterhaald verteld Wouter enthousiast. In Zoetermeer is voldoende te doen, bijna elke dag is er wel iets. Wouter opende, geheel op eigen initiatief, de nieuwste website van Zoetermeer: www.zoetermeer.nu

Een nieuwe website waar Zoetermeer centraal staat. Alles moet je er in terug kunnen vinden. Wat er te doen valt en welke evenementen er plaats gaan vinden. Wouter hoopt dat inwoners van de stad de site handig vinden en hoopt dat andere vrijwilligers mee willen werken aan de content. Ideeën zijn altijd welkom. Als heel veel inwoners de website gebruiken voor zaken die in hun eigen stad spelen dan is het een succes, aldus van de Velde.

Op dit moment komen er dagelijks 200 unieke bezoekers de site bezoeken. De site is slechts een week in de lucht en er zijn nog veel plannen qua uitbreiding.

Achtergrond informatie

Wouter van de Velde (32) werkt al jaren in de ICT als engineer en projectleider. Als inwoner van Zoetermeer krijgt hij vaak een beetje lacherige reactie en niet zelden de reactie dat Zoetermeer 'een slaapstad' is. Daar is hij het niet mee eens en is bovendien deze misvatting behoorlijk zat. Daarom heeft hij de website Zoetermeer.nu geheel op eigen initiatief gemaakt en bekostigd. Het enige wat hij voor ogen heeft is dat inwoners de site als nuttig en leuk ervaren en dat de site veel gebruikt zal worden. En dat mensen van buitenaf kunnen zien dat Zoetermeer best OK is om te wonen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wouter van de Velde bereikbaar op tel: 06-57931064 of per e-mail info@zoetermeer.nu


---- --