Ingezonden persbericht


Marktplaats.nl voegt 'Gender Targeting' toe aan bestaande targeting mogelijkheden

Mogelijkheid om advertentiecampagne
specifiek te richten op mannen of vrouwen

Emmeloord, 6 januari 2009 - Marktplaats.nl voegt vanaf vandaag 'Gender Targeting' toe aan haar scala van targeting mogelijkheden. Hierdoor wordt het voor adverteerders op Marktplaats.nl mogelijk een advertentiecampagne specifiek op mannen of vrouwen te richten. Met deze introductie voegt Marktplaats.nl nog een extra dimensie toe aan de al bestaande mogelijkheden, zoals lifestyle, behavioral, regional, product, financial, time en keyword targeting. Deze targeting mogelijkheden zijn op Marktplaats.nl zowel los als in combinatie met andere targeting mogelijkheden in te zetten.

Kiliaan Toorenaar, Commercieel Directeur bij Marktplaats.nl: "Het gehele pakket aan targeting mogelijkheden dat Marktplaats.nl inmiddels biedt, zorgt voor optimale effectiviteit van campagnes. Het unieke van onze targeting oplossingen is dat marketeers op Marktplaats.nl steeds specifieker hun doelgroep kunnen benaderen, terwijl de site ook een zeer groot bereik biedt onder een koopgericht publiek."

Met ruim 1 miljard pageviews per maand en 6,4 miljoen unieke bezoekers per maand is Marktplaats het grootste handelsplatform voor maximaal online bereik. In combinatie met slimme targeting mogelijkheden en uiteenlopende advertentie mogelijkheden is het voor adverteerders op Marktplaats mogelijk de juiste doelgroep met de juiste boodschap op het juiste moment te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.marktplaatsmedia.nl

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 220.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en diensten. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Robbert Vreeburg
Text 100 Public Relations
Direct: +31 (0)20 530 4344
E-mail: robbert.vreeburg@text100.nl