Ingezonden persbericht



PERSBERICHT Alblasserdam, 6 januari 2008

Mondial Friesland Verhuizingen neemt Sijbesma Verhuizingen over Uitbreiding zorgt voor betere aansluiting met West-Friesland

Met ingang van het nieuwe jaar is Sijbesma Verhuizingen onderdeel van Mondial Friesland Verhuizingen. Het verhuisbedrijf uit Leeuwarden krijgt zo een betere aansluiting naar West-Friesland.

Vanaf 2009 heeft Mondial Friesland Verhuizingen een nevenvestiging in Harlingen. Met ingang van het nieuwe jaar is Sijbesma Verhuizingen onderdeel van Mondial Friesland Verhuizingen. Voor het Leeuwardense verhuisbedrijf betekent de overname van Sijbesma Verhuizingen een kans om de zakelijke markt uit te breiden. Naast het pand aan Edisonstraat neemt Mondial Friesland Verhuizingen ook een verhuisauto met oplegger, een verhuislift en tachtig 10 m³ opslagkisten over.

Geprobeerd wordt om zoveel mogelijk de eigen identiteit en karakter van het Harlinger verhuisbedrijf te bewaren. Ook de naam blijft behouden. Wel zal - om de verbondenheid met Mondial Movers aan te geven - het bedrijf voortaan Mondial Sijbesma Verhuizingen genoemd worden. Ook verhuisauto's zullen in de toekomst in de huisstijl van het samenwerkingsverband worden gespoten.

Gideon Korsten, aandeelhouder van Mondial Friesland Verhuizingen: "Sijbesma Verhuizingen met jaarlijks zo'n tweehonderd particuliere verhuizingen is voor ons verhuisbedrijf een mooie uitbreiding van de particuliere markt. Ook denken wij dat er met onze certificeringen veel mogelijkheden zijn de zakelijke markt in het noorden en westen van Friesland uit te bouwen. Bovendien hebben we nu een betere aansluiting met West-Friesland."

Mondial Friesland Verhuizingen, gevestigd aan de Archimedesweg in Leeuwarden, is een specialist in het verhuizen van particulieren, kantoren en bedrijven. Uitgerust met het modernste materieel leveren de verhuizers van het Friese verhuisbedrijf vakwerk af. Inboedelopslag is een andere specialiteit van het verhuisbedrijf. Mondial Friesland Verhuizingen is één van de deelnemende verhuisbedrijven in Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven.

Foto: Sijbesma Verhuizingen uit Harlingen is sinds 1 januari onderdeel van Mondial Friesland Verhuizingen. Foto: Mondial Friesland Verhuizingen.

|