Ingezonden persbericht


Persbericht

Vooraanstaand Noors advocatenkantoor selecteert Morningstar Systems voor implementatie LexisNexis CRM oplossing

Wikborg Rein kiest Morningstar Systems voor tweede project vanwege technische expertise en kennis van InterAction

Meerssen, 6 januari 2009 - Wikborg Rein, een vooraanstaand advocatenkantoor in Noorwegen, heeft Morningstar Systems geselecteerd om LexisNexis InterAction - de Client Relationship Management (CRM) oplossing van LexisNexis - te leveren en implementeren. Dit is het tweede project waar Wikborg Rein gekozen heeft voor Morningstar Systems - onderdeel van de I.R.I.S. Group en specialist op het gebied van dossier-, kennis- en relatiemanagement.

Voorafgaand aan dit CRM project implementeerde Morningstar Systems WorkSite - de document- en email management oplossing van Interwoven - bij Wikborg Rein. "DMS en CRM zijn minstens zo belangrijk voor onze organisatie als Outlook en Word", aldus Werner Frimanslund, Knowledge Manager bij Wikborg Rein. "Gelijktijdig met het WorkSite project oriënteerden wij ons dan ook op een CRM systeem. Na een zorgvuldige scan van de markt werd het al snel duidelijk dat InterAction de perfecte CRM oplossing is voor ons kantoor. Dankzij de eerdere samenwerking met Morningstar Systems zijn wij niet alleen bekend met het bedrijf zelf, maar hebben wij ook van zeer dichtbij hun expertise en kennis binnen de advocatuur mogen ervaren. Onze keuze voor InterAction als CRM oplossing en Morningstar Systems als onze implementatiepartner was dan ook een logische." De start van de implementatie van InterAction staat gepland voor januari 2009.

René Beulen, commercieel directeur bij Morningstar Systems, voegt hieraan toe: "Wij kennen de systemen en het bedrijfsbeleid van Wikborg Rein als geen ander, wat het mogelijk maakt het implementatieproces te versnellen. Dankzij meerdere projecten die wij in Noorwegen uitgevoerd hebben, kennen we niet alleen de eisen binnen de juridische sector maar ook specifiek die van Noorse advocatenkantoren. Dat onze organisatie voor de tweede maal als implementatiepartner is gekozen, bewijst dit. We zijn zeer verheugd wederom met het Wikborg Rein team te kunnen werken."

Morningstar Systems - Kruisstraat 1 - 6231 LJ Meerssen Tel: +31 (0) 43 408 6600 - Fax: + 31 (0) 43 408 6609 - e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems is specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management. Morningstar is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen en ongestructureerde gegevensbronnen. Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise, aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van document-, kennis-, email- en recordsmanagement en daarnaast gerelateerde toepassingen met betrekking tot relatie- en businessprocesmanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de professionele dienstensector en heeft tevens klanten binnen de petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening.

Morningstar Systems is opgericht in 1996 en is onderdeel van de I.R.I.S. Group. Met meer dan 500 ECM professionals en met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Noorwegen, de Verenigde Staten van Amerika en China, is de I.R.I.S. Group de grootste ECM specialist in Europa. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl en www.irislink.com

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Marleen Lassche - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: marleen@influx-pr.com