Ingezonden persbericht




Rob de Groot nieuwe adviseur bloembollen DLV Plant

Per 1 januari 2009 is Rob de Groot (30) gestart als adviseur bloembollen/bolbloemen bij team bloembollen van DLV Plant.

Rob heeft na zijn opleiding aan de Hogere Agrarische School in Delft een aantal jaar gewerkt in de Bloembollenexport en -kwekerij. Hierbij heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan van/in de belangrijkste bloembolgewassen. Rob was laatstelijk werkzaam als productontwikkelaar en verkoper in de potplantensector.

Rob gaat zich binnen team bloembollen van DLV Plant richten op advisering in aan kwekers met teelten op de duin- en zeezandgronden. Hierbij richt hij zich zowel op de teelt als op de broei van de belangrijkste bloembolgewassen.

Daarnaast zal Rob zich ook richten op de internationale markt van DLV Plant.

Rob de Groot is vanaf 1 januari bereikbaar op 06-20425237 en via de e-mail r.degroot@dlvplant.nl

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijke advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 160 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. DLV Plant heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Rusland, Servië, Ethiopië, Centraal Amerika en Groot Britannië. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl